Kino industrija

Općenito

Kino industrija je grana industrije koja konstantno iziskuje novine, nove pristupe i tehnologije kako bi svojoj publici uvijek mogla ponuditi nešto novo, zanimljivo i inovativno. Upravo u tom procesu, vođena istom misijom, tvrtka SmartWay je prepoznala veliki potencijal te krenula pisati svoju povijest.

Kad je u pitanju kino industrija, nudimo široku paletu usluga u suradnji s našim pouzdanim i dugogodišnjim suradnicima, a nudimo i realizaciju projekta po principu ključ u ruke:

  • Implementacija visokospecijaliziranih tehnologija u kino dvoranama poput 4Dx, MX4D, ScreenX
  • Projektina dokuemntacija i rješenja za kinodvorane
  • Izrada metalnih i drvenih konstrukcija
  • Elektroinstalacije jake i slabe struje
  • Strojarske instalacije za potrebe visokospecijaliziranih tehnologija
  • Izrada i upravljanje dizajnerskom rasvjetom
  • Montaža raznih zidnih, akustičnih tkanina, u raznim bojama i s printom prema željama investitora
  • Održavanje i servis visokospecijaliziranih tehnologija u kino dvoranama

4D tehnologija

4DX changes the cinematic paradigm from just Watching to Experiencing.

4D je najsuvremenija tehnologija u kino industriji koja gledatelja uključuje u film pomoću raznih efekata te time stvara osjećaj prisutnosti u filmu. Unutar 4D dvorane, pokretna sjedala i efekti okoliša poput vjetra, mjehurića i mirisa rade u savršenom skladu s događanjima na ekranu.

S isključivo najboljim tehnologijama, 4D pokretna sjedala opremljena simulatorima kretanja za tri osnovna kretanja – kretanje gore-dolje, kretanje lijevo-desno i kretanje naprijed-nazad. Kroz kombinaciju tih kretanja pod raznim kutovima stvoreno je fluidno i dinamično kretanje koje oponaša događanja na platnu poput letenja ili vožnje. Vješt tim 4D urednika su vrhunski stručnjaci u maksimiziranju osjećaja uključenosti u cijeli film, bez da se prekorači granica ugode.

 

Uz pokretna sjedala, dvorana je opremljena uređajima visoke tehnologije kojima se postižu efekti okoliša kako bi se dodatno poboljšalo iskustvo. Takvi uređaji danas već nude efekte poput: vjetra, mjehurića, svjetla, mirisa, vode, magle, kiše, snijega, kišne i maglovite oluje, munja, udare zraka…

Video

ScreenX tehnologija

270 degree vieving experience

ScreenX tehnologija je najnoviji izum kino industrije koji gledateljima pruža pogled od 270°. Taj efekt se postiže kombinacijom višestruke projekcijske tehnologije s platnom i projektnim slikama. Uz taj proces koristi se takozvani ScreenXSolution koji sinkronizira ispravljanje slike, reproducira te upravlja postojećim digitalnim sustavom.

Sama dvorana je također posebno prilagođena ovoj tehnologiji tako što se na boče zidove ugrađuje posebna podloga koja služi kao ukrasni zid, ali i kao podloga za projiciranje slike.

Video

Realizirani projekti

It always seems impossimble until it’s done.

Nelson Mandela
Video
pattern
https://www.smartway.com.hr/wp-content/themes/imperio/
https://www.smartway.com.hr/
#68AF4f
style2
paged
PODIJELI
/home/smartway/public_html/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
off
off