Dizajnerska rasvjeta i dekorativne zidne tkanine

Općenito

Unutarnjem uređenju prostora danas se pridodaje sve veća pažnja, a među bitnim elementima na koje treba obratiti pozornost su rješenja rasvjete te zidova i stropova.

Ovi elementi osim estetske komponente imaju niz kvalitetnih svojstava koja su potrebna određenom prostoru kao što su apsorpcija zvuka, energetska učinkovitost, rasvijetljenost prostorije i sl.

Individualna rješenja rasvjete

Svjetlo utječe na psihičko, fizičko i fiziološko zdravlje ljudi. Prisutnost ljudi i radna koncentracija također ovise o kvaliteti svjetla koje obasjava svakodnevne aktivnosti. Sve eventualne nedostatke prirodnog svjetla danas je moguće kompenzirati električnom strujom i raznim oblicima rasvjete koje na vrlo specifične načine mogu utjecati na izgled prostorije ili vanjskog prostora.

Izvori svjetlosti su karakterizirani osnovnim veličinama kao što su svjetlosni tok (jakost svjetlosti), uzvrat boje, temperatura boja te svjetlosna iskoristivost. Prilikom dizajniranja sustava rasvjete također je bitno obratiti pozornost na kompaktnost s obzirom na zahtjeve prostora, veličinu svjetiljki, utjecaj na arhitekturu te usmjerljivost svjetla. Prilikom definiranja karakteristika rasvjete u prostoru poput jednostavnosti, ugodnosti korisnika, mogućnosti upravljanja te potrebama održavanja, svakako će utjecati na razinu ekonomičnosti sustava rasvjete što obuhvaća svjetlosnu iskoristivost, vijek trajanja, cijenu, trošak zamjene te utjecaj na okoliš (potrošnja energije, potrošnja prirodnih resursa, zbrinjavanje).

Projektiranje rasvjete obogaćuje ostale elemente prostora, omogućuje optimalnu iskoristivost prostora, dodaje estetsku komponentu putem izbora rasvjetnih tijela, žarulja i boja.

Naš projektni tim rasvjete u suradnji s dizajnerima interijera nudi cijeli spektar usluga za unutarnje i vanjske svjetlosne projekte, procjenjuje potrebe i funkcije, utvrđuje kriterije rasvijetljenosti, specificira rasvjetna tijela, nudi rasvjetna rješenja, razradu projekta, upravljanje rasvjetom, izradu te ugradnju rasvjete.

Video

SmartLight linija

SmartWay u svojoj ponudi usluga nudi izradu projektnog rješenja sustava rasvjete, a u sklopu toga i/ili izradu tehničkih nacrta te samu proizvodnju rasvjetnih tijela, osiguravajući u potpunosti individualni pristup. Trudimo se pratiti najnovije trendove i tehnologije, a posebno bi istaknuli svjetleće zategnute stropove, zidove i panele. Prilikom rada na projektima surađujemo s kreativnim dizajnerima te umjetnicima čiju kreativnost prenosimo na jednostavne koncepte i modele rasvjete, a ujedno omogućavamo tiskanu aplikaciju samih djela.

Vlastitu liniju dizajnerske rasvjete predstavljamo pod imenom SmartLight. U ponudi se nalaze tri osnovna modela kao što su stolna i podna lampa te visilica, u različitim veličinama te oblicima. Odabir sjenila je ono što će svakog korisnika najviše zaintrigirati. Naime, za svaku pojedinu lampu nudi se veći broj ilustracija, mogućnost izrade unikatnih primjeraka ili realizacija posebnih želja korisnika za što nas možete i direktno kontaktirati.

U sklopu linije SmartLight, s ponosom želimo istaknuti nekoliko kategorija uspješnih projekata. Najrazigranija kategorija svakako je Happy SmartLight koja nudi linije kao što su BSimple, BHappy, Nu Shu te ZOLA D’vision. Kategorija namijenjena B2B klijentima, krije se pod nazivom Business SmartLight te omogućava izradu Vašeg individualnog projekta dizajnerske rasvjete. Sva navedena rješenja dostupna su za daljnji razvoj te individualnu prilagodbu temeljem Vaših želja i zahtjeva.

SmartLight

Dekorativne zidne tkanine

Dekorativne zidne tkanine su danas sve više popularne zbog svoje vrlo jednostavne ugradnje te iz razloga što pružaju neograničene mogućnosti svojim investitorima, a jednostavne su za održavanje.

U ponudi imamo više različitih proizvođača što nam daje mogućnost da ponudimo najbolje rješenje za Vas. Sve tkanine koje koristimo su u skladu sa svjetskim standardom za nezapaljivost (DIN 4102 B1), ekološki orijentirane, jednostavne za održavanje te izuzetno otporne na udarce.

Također bismo voljeli istaknuti kako smo u mogućnosti printati slike po želji investitora i do čak 5 m visine bez spojeva i šavova.

Naša ponuda obuhvaća sve faze projekta:
  1. Izrada tehničkog rješenja
  2. Projektiranje
  3. Izvedba
pattern
https://www.smartway.com.hr/wp-content/themes/imperio/
https://www.smartway.com.hr/
#68AF4f
style2
paged
PODIJELI
/home/smartway/public_html/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
off
off