Dekorativna rasvjeta i tkanine

dekorativne tkanine

Dekorativna rasvjeta i dekorativne tkanine za svaki prostor

Možete imati dizajnerski namještaj vrhunske kvalitete i podove od najfinije hrastovine, no svaki dizajner interijera zna da se tajna ambijenta krije u rasvjeti. Danski dizajner rasvjete Poul Henningsen smatra se prvim svjetskim arhitektom rasvjete. Jednom je prigodom rekao: „Lako je napraviti učinkovita svjetla ako zanemarite činjenicu da vam iritiraju oči. No kreiranje low-cost, prigušene rasvjete je umjetnost.“

Dizajnirana rasvjeta i dekorativna tkanina – fokus svakog interijera

Od kino dvorana do kazališta, od tvornica do poliklinika, od hotela do privatnih domova – kombinacija zidne rasvjete i dekorativnih tkanina čini svaki prostor oku privlačnim i ambijentalno ugodnim. Ovim se elementima postiže željena atmosfera, estetski obogaćuju ostali elementi i podiže prostor na viši nivo.

Prednosti dizajna rasvjete i zidnih tkanina

  • Veliki dodatak dizajnu interijera
  • Viša apsorpcija zvuka
  • Veća energetska učinkovitost prostora
  • Bolja ugoda za sve koji borave u prostoru

SmartWay individualna rješenja

Nudimo vam cjelokupna, individualizirana rješenja za vaš unutarnji ili vanjski prostor – od projektiranja do izrade i ugradnje dekorativne zidne rasvjete te dekorativnih tkanina.

Zašto odabrati SmartWay?

Već više od 30 godina uvodimo nove tehnologije u vaše domove i poslovne prostore. Ponosimo se referencama koje potvrđuju da se svakom klijentu u potpunosti posvećujemo, ali i da je naš interdisciplinarni pristup ključ uspješnih projekata. Ako su i vama potrebne usluge iz područja dekorativne rasvjete i dekorativnih tkanina, pošaljite nam upit pomoću kontakt forme!

NeuroArt Design

NeuroArt Design je izdvojeni brand tvrtke SmartWay koji je prije svega usredotočen na uređenje interijera, i to u području sustava rasvjete te zidnih i stropnih tkanina. Ako želite upotpuniti svoj poslovni ili privatni prostor našim proizvodima, svakako ćete poboljšati osvijetljenost i/ili akustična svojstva prostora. Time će se poboljšati kvaliteta bivanja u samom prostoru, a naša dizajnerska rješenja mogu Vam omogućiti da se osjećate opuštenije i sretnije. Za dizajn tkanina se brine naša poslovna suradnica Suzana Gajdek.

Suzy’s art

Suzana Gajdek je odmalena bila privučena čarolijom boja. Svoje misli i osjećaje s najviše lakoće izražavala je kroz likovno stvaranje. Osim slikanjem, svoju strast za životom izražava kroz svakodnevni terapeutski rad, pružajući podršku onima koji žele unijeti više svjetla i radosti u svoj život. Integracijom ovih dviju strasti, slikarske i terapeutske, kroz intuitivno korištenje boja i linija, Suzana stvara koloristički razigrane slike koje omogućuju uspostavu ravnoteže u samom promatraču i prostoru u kojem se nalaze. Više o Suzani možete saznati ovdje.

Imate pitanja?

Javite nam se

Vaše ime (obavezno)

E-mail (obavezno)

Subjekt

Vaša poruka

MOLIM POTVRDITE

pattern
https://www.smartway.com.hr/wp-content/themes/imperio/
https://www.smartway.com.hr/
#68AF4f
style2
paged
PODIJELI
/home/smartway/public_html/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
off
off