SmartDesign

SmartWay u svojoj ponudi usluga nudi i dizajnersku rasvjetu, dostupnu svim zainteresiranim stranam u sklopu takozvanog branda SmartDesign. Surađujemo s kreativnim dizajnerima te umjetnicima čiju kreativnost prenosimo na jednostavne koncepte i modele rasvjete koja zrači radošću. Najrazigranija kategorija Happy SmartDesign nudi linije kao što su BSimple, BHappy, Nu Shu te ZOLA D’vision. Business SmartDesign omogućava izradu Vašeg individualnog projekta dizajnerske rasvjete, na Vaš zahtjev. Svaki posjetitelj može izabrati između tri osnovna modela kao što su stolna i podna lampa te visilica. Odabir sjenila je ono što će svakog posjetitelja najviše zaintrigirati. Naime, za svaku pojedinu lampu nudimo veći broj ilustracija, mogućnost izrade unikatnih primjeraka ili realizaciju posebnih želja korisnika za što nas možete i direktno kontaktirati.
Novitet su lampe s modularnom izvedbom sjenila, što znači da u samo par koraka možete sami izmijeniti sjenilo ovisno o godišnjem dobu, prigodi ili raspoloženju. Ono staro, možete sačuvati i ovisno o svojim željama, u dogledno vrijeme ponovno upotrijebiti.
U nastavku možete pogledati više detalja o suradnji sa samim dizajnerima i umjetnicama te samu priču o nastanku suradnje. Naša nit vodilja je da Vas naše male stvari podsjete da su zapravo one velike te da su one tu da Vas učine sretnima! Nadamo se da ćemo u tom nastojanju i uspjeti!

Enjoy the LITTLE things in life, for one day you may realize they were the BIG things.

Robert Brault
pattern
https://www.smartway.com.hr/wp-content/themes/imperio/
https://www.smartway.com.hr/
#68AF4f
style2
paged
PODIJELI
/home/smartway/public_html/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
off
off