Zategnuti stropovi, zidovi i dekorativne zidne tkanine

O zategnutim stropovima i zidovima

Unutarnjem uređenju prostora danas se pridaje sve veća pažnja, a jedan od najbitnijih elemenata je uređenje zidova i stropova. Osim estetske komponente, zategnuti stropovi i zidovi nude niz drugih kvalitetnih svojstava kao što su apsorpcija zvuka, integracija sa sustavom rasvjete pa čak i utjecaj na energetsku učinkovitost samog prostora. Tkanine koje se pritom koriste su sve u skladu sa svjetskim standardom za nezapaljivost (DIN 4102 B1), ekološki orijentirane, jednostavne za održavanje te izuzetno otporne na udarce.

Naše tkanine pronalaze primjenu u privatnim objektima, kinima, hotelima, kazalištima, zgradama uprave, školama, vrtićima i drugdje. Nudimo paletu s više od 230 boja, s nizom različitih tekstura, završetaka ili s prozirnim elementima. Kao najatraktivnije i personalizirano rješenje, istaknuli bi mogućnost ispisa najrazličitijih slika do visine od čak 5 m bez spojeva i šavova.

Naša ponuda obuhvaća sve faze projekata: izrada tehničkog rješenja, projektiranje te sama izvedba.

U našoj ponudi imamo više različitih proizvođača što nam daje mogućnost da Vam ponudimo najbolje rješenje za Vaše potrebe!

NOVOSTI
SVE
OSTALA RJEŠENJA I USLUGE
0
0
pattern
https://www.smartway.com.hr/wp-content/themes/imperio/
https://www.smartway.com.hr/
#68AF4f
style2
paged
PODIJELI
/home/smartway/public_html/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
off
off