Zategnuti stropovi, zidovi i dekorativne zidne tkanine

Barrisol zategnuti stropovi i zidovi

Francuska renomirana marka Barrisol u svojoj ponudi sadrži zategnute stropove i zidove, koji svojom kvalitetom predstavljaju izvrstan izbor za unutarnje uređenje prostora. Estetika, energetska učinkovitost materijala, apsorpcija zvuka te integracija sa sustavom rasvjete samo su neke od značajka Barrisolovih proizvoda. Od travnja 2018. godine tvrtka SmartWay certificirani je distributer te instalater Barrisol proizvoda. Potencijal da stropovi ili zidovi služe kao integralni elementi dizajna prečesto se podcjenjuje obzirom da su oni jednako važni u određivanju boje prostora kao i izgleda same prostorije.. Barrisol nudi paletu više od 230 različitih boja. Na vama je da odaberete teksturu, završetak, ispisanu sliku ili proziran element i vaš strop Barrisol pruža vam bilo koji izgled ili ugođaj kojeg poželite. Saznaj više…

Trevira

Dekorativna zidna tkanina Trevira je umjetni materijal koji se koristi za zastore, tapeciranje i ostale dekoracije. Vrlo je jednostavan za održavanje i u skladu sa svjetskim standardom za nezapaljivost (DIN 4102 B1), gotovo potpuno nezapaljiv te se iz tog razloga koristi prvenstveno u javnim prostorima poput kino dvorana, hotela, kazališta, u zgradama uprave, školama, vrtićima i drugdje. Određeni tekstilni materijali mogu doprinijeti širenju vatre u slučaju požara, dok Trevira ostaje netaknuta. Trevira nije površinski zaštićena od vatre već su negorive tvari ugrađene u sam sustav vlakana te se održavanjem ne mogu odstraniti negorive tvari. Zbog tih karakteristika i jednostavnosti za održavanjem vrlo je praktičan u svim prostorima.

Tim SmartWay realizirao je više projekata u kinoindustriji na području Europe gdje je posebna specijalnost tvrtke integracija Trevire sa sustavom rasvjete, što obuhvaća sve faze projekata: od faze projektiranja, preko izrade tehničkih rješenja do same izvedbe.

Poslovni partner FIDIVI Tessitura Vergnano je ugledna tvrtka iz Italije koja se bavi proizvodnjom i razvijanjem tehničke tkanine visoke čvrstoće Trevira. Estetika i tehnika koje se kombiniraju s modernim proizvodima u prostoru koriste se u opremanju hotela, kina, kazališta, konferencijskih dvorana i ureda.

NOVOSTI
SVE
OSTALA RJEŠENJA I USLUGE
0
0
pattern
https://www.smartway.com.hr/wp-content/themes/imperio/
https://www.smartway.com.hr/
#68AF4f
style2
paged
PODIJELI
/home/smartway/public_html/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
off
off