Business SmartDesign

  Business SmartDesign linija rezultat je potrebe za izradom individualnih rješenja dizajnerske rasvjete i sustava upravljanja rasvjetnom temeljem već dostavljenog ili potrebe za našim prijedlogom idejnog rješenja. Za potrebe našeg showrooma, surađivali smo s dizajnerom unutarnjeg interijera, Tomislavom Solakom. U sektoru kinoidustrije kojim smo vezani sa širokom paletom naših usluga, sudjelovali smo s dizajnerskim Studijem Franić-Šekoranja, na nekolicini objekata u Hrvatskoj i šire. Ukoliko nas želite u svom timu, svakako ćete odabrati pametno. Naša interdisciplinarnost i posvećenost samo su neke od naših odlika! Obratite nam se s povjerenjem ukoliko želite svoje personalizirano rješenje.

  TOMISLAV SOLAK

  Business SmartDesign

  Exes design je arhitektonski i dizajnerski studio sa sjedištem u Hrvatskoj koji je 2002. godine osnovao Tomislav Solak. Sa više od 15 godina iskustva djeluje na području unutarnjeg interijera, eksterijera, pejsažne arhitekture i grafike. Prepoznatljiv je po stvaranju modernog i sofisticiranog okruženja kroz promišljen dizajn.

  Suradnja SmartWay-a i Exes Designa započela je 2018. godine, prvim zajedničkim projektom osmišljavanja cjelokupnog koncepta interijera SmartWay-ovog ureda, koji je ujedno i najraznovrsniji showroom Barrisolovih proizvoda u Hrvatskoj i šire. Osim navedenog, Tomislav je također dizajnirao stropnu lampu, koja krasi naš ured.

  STUDIO FRANIĆ ŠEKORANJA

  Business SmartDesign

  Studio Franić-Šekoranja čine duo Dean Franić i Saša Šekoranja koji su u zajedničke poduhvate krenuli 2011. godine. Studio se prije svega bavi dizanjom unutarnjeg interijera te iza njih stoje zavidene reference poput interijera rovinjskog hotela Adriatic, dubrovačkog Excelsiora, Wine Hotela Meneghetti i zagrebačkog Kaptol Boutique Cinema. Dean i Saša su također verificirani dizajneri svjetski poznatog lanca Hilton.

  Suradnja sa SmartWay-om započela je na objektu CineStar Novi Sad u Srbiji te se nastavila diljem CineStarovih dvorana te naravno nezaobilaznog Kaptol Botique Cinema u Zagrebu.

  Zahvaljujemo se na upitu, potrudit ćemo se odgovoriti u što kraćem roku. Hvala.

  Ime i prezime/naziv poduzeća (obavezno)

  E-mail (obavezno)

  subject

  Broj telefona/mobitela

  Upit (obavezno)

  MOLIM POTVRDITE

  0
  0
  pattern
  https://www.smartway.com.hr/wp-content/themes/imperio/
  https://www.smartway.com.hr/
  #68AF4f
  style2
  paged
  PODIJELI
  /home/smartway/public_html/
  #
  off
  none
  loading
  #
  Sort Gallery
  on
  off
  off
  off

  Do NOT follow this link or you will be banned from the site!