4Dx i ScreenX

4Dx kina

4Dx kina pružaju sasvim novo iskustvo gledanja filma! 4Dx je najsuvremenija tehnologija u kino industriji koja gledatelja uključuje u film pomoću raznih efekata te time stvara osjećaj prisutnosti u filmu. Unutar 4DX dvorane, pokretna sjedala i efekti okoliša poput vjetra, mjehurića i mirisa rade u savršenom skladu s događanjima na ekranu.

S isključivo najboljim tehnologijama, pokretna sjedala 4Dx kina opremljena su trima osnovnim kretanjima – kretanje gore-dolje, kretanje lijevo-desno i kretanje naprijed-nazad – koja mogu rezultirati beskrajnim nizom mogućih kombinacija kako bi oponašali aktivnosti poput letenja ili vožnje. Vješti 4Dx urednici su majstori u maksimiziranju osjećaja uključenosti u cijeli film, bez da se prekorači granica ugode.

Filmovi više nisu vezani samo uz svoja vizualna i zvučna ograničenja. 4DX kina su korak naprijed u evoluciji odlaska u kino, odvodeći publiku na putovanje u cjelovečernji film. Apsolutno 4Dx iskustvo postiže se integracijom novih tehnologija, uz već postojeću projekciju na platno.
Pokretna sjedala 4Dx kina

Svako sjedalo opremljeno je simulatorima kretanja i programirano za tri osnovna kretanja. Kroz kombinaciju tih kretanja pod raznim kutevima stvoreno je fluidno i dinamično kretanje koje oponaša događanja na platnu.

4Dx efekti okoliša

Uz kretanja, dvorana je opremljena efektima okoliša kako bi dodatno poboljšala iskustvo. Efekti koje nude dvorane 4Dx kina su: pokret, vjetar, mjehurići, svjetlo, miris, voda, magla,zrak, kiša, snijeg.

Tvrtka SmartWay nudi usluge:

  1. Projektiranja arhitekture i strukture, elektroinstalacija te strojarskih instalacija. Naš tim okuplja vrhunske inženjere s višegodišnjim iskustvom koji ideje pomoću vrhunskih programskih alata pretvaraju u projektnu dokumentaciju.
  2. Narudžbe opreme i organizacija transporta. Surađujemo sa svim vrhunskim i etabliranim dobavljačima. Narudžbu robe vršimo prema zahtjevu i dogovoru s investitorom.
  3. Organizacije i nadzora gradilišta. Organiziramo dobavu materijala na gradilište. Gradnju objekata izvodimo prema projektima. Obavljamo nadzor gradilišta: da li se svi radovi odrađuju prema propisima i standardima te da li je građevina usklađena prema projektnoj dokumentaciji.
  4. Ugradnje i montaže opreme. Opremu ugrađujemo prema najvišim standardima i propisima.
  5. Održavanje i servisiranje 4Dx opreme. U dogovoru s investitorom nakon završetka izgradnje građevine, nudimo uslugu održavanja postrojenja i opreme.

REALIZIRANI PROJEKTI 4DX KINA

Arena Cinemas AG – 4Dx Geneva, 4Dx Zurich, 4Dx Lugano, 4Dx Fribourg, 4Dx Zurich 2

Kinepolis Group – 4Dx Brussels, 4Dx Anwerpen, 4Dx Madrid, 4Dx Lomme, 4Dx Valencia, 4Dx Barcelona, 4Dx Hasselt, 4Dx Rocourt, 4Dx Madrid, 4Dx Gent, 4Dx Kirchberg

CineStar 4Dx – 4Dx Zagreb, 4Dx Rijeka, 4Dx Split, 4Dx Novi Sad, 4Dx Banja Luka

ScreenX kina

Kina koja postoje posljednjih 100 godina s prednjim zaslonom pretvaraju se u trodimenzionalni prostor iskustva. Novom vizualnom komunikacijom i kreativnim korištenjem triju strana ScreenX, publika će moći doživjeti nova i iznenađujuća iskustva koja nikada prije nisu doživjeli.

Koja je razlika?

  • Nova dimenzija vizualizacije

Nepresušna, nova i nevjerojatna iskustva kroz ScreenX, realističnost kroz široke panoramske poglede

  • Nova ScreenX iskustva

„Što je dublji osjećaj gledanja filma, to je duže iskustvo.“

  • Više efekata

 

Integrirani sustav koji kombinira hardver i softver ScreenX rješenja

ScreenX tehnologija je prva na svijetu koja kombinira višestruku projekcijsku tehnologiju s platnom i projektnim slikama kako bi stvorio novi doživljaj za publiku. ScreenX Solution je integrirani sustav koji sinkronizira ispravljanje slike, reproducira te upravlja cijelim postojećim digitalnim sustavom u kinu.

REALIZIRANI PROJEKTI SCREENX KINA

Arena Cinemas AG – Fribourg, Geneva, Zürich

NOVOSTI
4DX
OSTALA RJEŠENJA I USLUGE
0
0
pattern
https://www.smartway.com.hr/wp-content/themes/imperio/
https://www.smartway.com.hr/
#68AF4f
style2
paged
PODIJELI
/home/smartway/public_html/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
off
off