O NAMA

ZAŠTO ODABRATI SMARTWAY?

Moje ime je Petra Mesarić i direktorica sam tvrtke SmartWay d.o.o. koja djeluje u sektoru inženjerstva, tehničkog savjetovanja te proizvodnje dizajnerske rasvjete. 2017. doktorirala sam na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu u području istraživačke elektroenergetike, na temu vezanu uz napredne mreže. IoT tehnologije te njihova implementacija u naprednu mrežu moja su uža specijalnost, a dizajnerska rasvjeta moja inspiracija.

S iskustvom iz akademske zajednice te vođenjem europskih projekata milijunskih iznosa, stekla sam iznimno bitne stručne, administrativne i komunikacijske vještine. Željom da prijeđem s riječi na dijela, 2015. godine osnovala sam tvrtku SmartWay te tako nastavila tridesetogodišnju obiteljsku tradiciju. Danas je to tvrtka koja okuplja vrhunske stručnjake i posluje uspješno u više od desetak europskih država.

Tvrtka SmartWay u području elektrotehničkog inženjerstva može Vam pružiti usluge projektiranja i izvođenja elektroinstalacija, naprednih sustava automatizacije, upravljanja rasvjetom, pametnih kuća te sustava praćenja potrošnje energenata i vode. U građevinskom inženjerstvu možemo Vam ponuditi usluge vezane uz ugradnju akustičnih, zidnih obloga, poput trevire te printanih zidnih tkanina. Linijom SmartDesign dizajnerske rasvjete na našem webshopu možete potražiti rasvjetu za Vaš dom ili poslovni prostor, dok nas za individualna rješenja možete direktno kontaktirati.

Naša uža specijalnost su usluge u kinoindustriji, a to potvrđuje i široka paleta usko specijaliziranih usluga u kojima smo najbolji, najbrži i najpouzdaniji na tržištu, a time možemo jednostavno preuzeti projekte po principu ključ u ruke. Tim pristupom možemo u samo manje od 2 mjeseca, obnoviti i modernizirati kino dvoranu te je nadograditi u 4Dx ili ScreenX dvoranu, što je više nego duplo brže od ostalih prosječnih projekata. Poslovanje smo ubrzo proširili i diljem Europe, a strateško partnerstvo s južno koreanskom tvrtkom CJ PLEX, proizvođačem visokospecijaliziranih tehnologija u kinoindustriji poput 4Dx i ScreenX kina, potvrda su naše predanosti poslu. Nagrada za Najperspektivniju poduzetnicu koju sam primila 2018. godine od strane Women in Adria kluba, novi mi je vjetar u leđa te veliko priznanje predanosti radu.

Naša interdisciplinarnost te tim vrhunskih arhitekata, statičkih inženjera, elektroinženjera, strojara, programera te dizajnera unutarnjeg interijera, vrijednost su tvrtke koja čini razliku. Nama je stalo kako bi Vaš projekt bio odrađen unutar Vašeg budžeta i vremena, a Vaše želje za novim tehnologijama pretvaramo u stvarnost. Ako želite tim koji će Vam posvetiti svoje vrijeme te Vašem projektu pristupiti odgovorno i pouzdano, možete donijeti pametnu odluku te nas kontaktirati. Mi ćemo se potruditi da Vas naš put i znanje, pametno dovedu do Vašeg cilja!

 

dr. sc. Petra Mesarić

Politika tvrtke SmartWay

  1. Primjenjivati i stalno poboljšavati djelotvornost sustava upravljanja temeljenog na zahtjevima međunarodnih normi ISO 9001.
  2. Kontinuirano se usklađivati sa zakonskim i ostalim zahtjevima primjenjivim na naše poslovanje.
  3. Upravljanje tvrtkom temeljit ćemo na analizi rizika poslovanja i modelu upravljanja rizicima.
  4. Biti vodeća tvrtka u pružanju usluga u kino industriji, na projektima integracije visokih tehnologija, poput 4Dx, MX4D te Screen X kina po principu „ključ u ruke“.
  5. Biti vodeća tvrtka u pružanju usluga u kino industriji u području sustava upravljanja rasvjetom, integraciji dekorativnih zidnih tkanina i dizajnerske rasvjete te pružanju konzultantskih usluga u fazi razvoja i provedbe projekata.
  6. Biti pouzdan partner u pružanju naprednih usluga razvoja, savjetovanja te provedbe projekata u području elektroinžinjerstva.

Vizija tvrtke SmartWay

“Tvrtka SmartWay svojim predanim radom, stalnim educiranjem, interdisciplinarnošću i željom da činimo razliku u poslovanju, neiscrpnom odgovornošću te profesionalnim pristupom rješavanju izazova, budemo Vaš pouzdan partner kojem ćete se uvijek željeti ponovno vratiti sa svakim slijedećim projektom.”

Misija tvrtke SmartWay

„Kontinuiranim ulaganjem u izgradnju kvalitetnih poslovnih odnosa s klijentima, ulaganjem u tehnologiju i stjecanjem novih znanja, stvoriti dodanu vrijednost za klijente.“

Naš tim

“True love exist in business. It’s when Employee and Employer are amazingly grateful to have each other. We should all have true love at work.”

Every artist was first an amateur.

Ralph Waldo Emerson
pattern
https://www.smartway.com.hr/wp-content/themes/imperio/
https://www.smartway.com.hr/
#68AF4f
style2
paged
PODIJELI
/home/smartway/public_html/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
off
off