O NAMA

ZAŠTO ODABRATI SMARTWAY?

Treba Vam elektroinženjer za privatne ili poslovne projekte? Treba Vam stručna pomoć pri projektiranju, nadzoru i izvođenju projekata? SmartWay je Vaš savršeni suradnik, koji nudi sve potrebne usluge na jednom mjestu – idealni elektroinženjer za sve faze projekta, neovisno o njihovoj složenosti.

Ovom prilikom Vam želim predstaviti sebe te tvrtku SmartWay d.o.o. čija sam direktorica. Moje ime je Petra Mesarić i ovlašteni sam inženjer elektrotehnike te stručnjak za pametne sustave upravljanja.

Da li znate da našim znanjem, tehnologijom koju koristimo te zavidnim iskustvom, možemo riješiti svaki Vaš izazov integracije različitih tehničkih sustava kojima ćete pristupati sa samo jedne upravljačke platforme?

Stručnjaci smo za elektrotehničko inženjerstvo: sustave automatizacije, sustave za praćenje potrošnje i kino industriju.

Tvrtka SmartWay djeluje u području elektrotehničkog inženjerstva te Vam može ponuditi rješenja projektiranja, nadzora i izvođenja projekata u području elektroinženjerstva. Naša uža specijalnost su pametni sustavi upravljanja energijom koji omogućavaju integraciju niza različitih tehničkih sustava u zgradarstvu i industriji, pametne kuće te sustavi praćenja potrošnje energijom.

Ako želite integrirati sustav rasvjete, sustav grijanja, hlađenja i klimatizacije, obnovljive izvore energije, sustave za pohranu energije te ujedno i upravljati sa svime time, tu smo za Vas. Vrlo rado ćemo se priključiti Vašem projektu.

Tvrtka SmartWay poznata je i po svojim uslugama u kinoindustriji, a to potvrđuje i široka paleta usko specijaliziranih usluga u kojima smo najbolji, najbrži i najpouzdaniji partner na tržištu. To znači da možemo jednostavno preuzeti projekte po principu ključ u ruke.

Usluge koje nudimo, rezultat su rada te transformacije tridesetgodišnjeg obiteljskog obrta te mog upornog rada i učenja.
2017. godine doktorirala sam na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, u području istraživačke elektroenergetike, na temu vezanu uz napredne mreže.

IoT tehnologije te njihova implementacija u naprednu mrežu moja su uža specijalnost.

Nagrada za Najperspektivniju poduzetnicu koju sam primila 2018. godine od strane Women in Adria kluba, veliko je priznanje predanosti radu.

Naša interdisciplinarnost te tim dugogodišnjih vrhunskih suradnika arhitekata, statičara, elektroinženjera, strojara te programera vrijednosti su tvrtke koja čini razliku.
Nama je stalo – kako bi Vaš projekt bio odrađen stručno, kvalitetno i unutar Vašeg budžeta te vremena, a Vaše želje za novim tehnologijama pretvaramo u stvarnost.
Ako vam treba elektroinženjer koji će Vam posvetiti svoje vrijeme te Vašem projektu pristupiti odgovorno i pouzdano, odaberite SmartWay. Donesite pametnu odluku – kontaktirajte nas.

 

dr. sc. Petra Mesarić

Politika tvrtke SmartWay

  1. Projekti u tvrtki SmartWay provode se stručno i u skladu s tehničkim zahtjevima.
  2. S potpunom predanošću odgovornih i motiviranih zaposlenika, radimo na kvalitetnoj isporuci usluga, zadovoljstvu klijenta te kontinuiranom razvoju tvrtke.
  3. Krajnji cilj poslovanja tvrtke SmartWay je optimizacija resursa u sklopu ponuđenih i izvedenih projektnih rješenja.
  4. Primjenjujemo i stalno poboljšavamo djelotvornost sustava upravljanja temeljenog na zahtjevima međunarodnih normi ISO 9001.
  5. Kontinuirano se usklađujemo sa zakonskim i ostalim zahtjevima primjenjivim na naše poslovanje.
  6. Upravljanje tvrtkom temeljimo na analizi rizika poslovanja i modelu upravljanja rizicima.

Vizija tvrtke SmartWay

„Tvrtka SmartWay prepoznatljivi je brand u području elektroinženjerstva, a sustavi za praćenja i upravljanja energijom naša su uža specijalnost.”

Misija tvrtke SmartWay

„Stručno tehničko znanje, predani rad i stalno usavršavanje, u tvrtki SmartWay, ključne su vrijednosti koje čine bitnu razliku u poslovanju, a razlog su zašto nam se naši klijenti nanovo vraćaju s novim projektima.“

Every artist was first an amateur.

Ralph Waldo Emerson
pattern
https://www.smartway.com.hr/wp-content/themes/imperio/
https://www.smartway.com.hr/
#68AF4f
style2
paged
PODIJELI
/home/smartway/public_html/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
off
off