Potvrda suglasnosti - Opća uredba o zaštiti podataka (EU) 2016/679

Poštovani,

Dana 25. svibnja 2018. godine krenula je obvezna primjena odredbi Opće uredbe o zaštiti podataka (EU) 2016/679 (Uredba) koja štiti privatnost pojedinaca i obvezuje organizacije, koje koriste osobne podatke u poslovanju, na odgovornost za zaštitu povjerljivosti, integriteta i dostupnosti tih podataka.

Voditelj obrade je SmartWay d.o.o. sa sjedištem u Svetom Martinu na Muri, Glavna 23, 40 313 Sveti Martin na Muri, a navedene podatke koristit će njezini zaposlenici.

Sukladno odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka (EU) 2016/679, obavještavamo Vas da će podaci koje navedete biti registrirani u bazi podataka na Plus Hosting sučelju i našim bazama podataka te će se obrađivati ručno i automatizirano sukladno Uredbi i Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018) te se isti neće prosljeđivati trećim osobama.

Više informacija moguće je pronaći na službenim web stranicama SmartWay d.o.o. ili kod Službenika za zaštitu osobnih podataka kontaktom na E-mail adresa: info(at)smartway.com.hr

Napominjemo kako se Vaši podaci neće koristiti ni u koje svrhe osim dolje navedenih te se neće prenositi trećim osobama, a s njima će se postupati u skladu s Uredbom.

Ispunite obrazac na prethodnoj stranici

pattern
https://www.smartway.com.hr/wp-content/themes/imperio/
https://www.smartway.com.hr/
#68AF4f
style2
paged
PODIJELI
/home/smartway/public_html/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
off
off