Solarne elektrane

solarni paneli

Solarni elektrane po principu „ključ u ruke“

Projektiranje, montiranje i puštanje solarnih elektrana u pogon ne mora biti kompleksno. SmartWay brine o svakom koraku priključivanja vaših prostora na solarnu elektranu – od kreiranja projekta, nabave i montaže solarnih panela te finalnog umrežavanja.

Čista energija, čista savjest

Solarni paneli za vas predstavljaju više od uštede. Oni simboliziraju brigu o okolišu, vjeru u bolju budućnost, svijest o utjecaju kojeg imamo na naš planet. Sunčeva je svjetlost obnovljiv izvor energije, a oslanjanje na solarne elektrane znači da koristite izvor energije na kojeg će se (uskoro) oslanjati čitav svijet.

Česta pitanja

Mogu li imati solarnu elektranu za kućanstvo?

Već više od 30 godina uvodimo nove tehnologije u vaše domove i poslovne prostore. Ponosimo se referencama koje potvrđuju da se svakom klijentu u potpunosti posvećujemo, ali i da je naš interdisciplinarni pristup ključ uspješnih projekata. Ako su i vama potrebne usluge iz područja elektroinženjerstva, pošaljite nam upit pomoću kontakt forme!

Kolika je cijena solarnih panela s ugradnjom?

Cijena solarnih panela varira o broju panela koji su potrebni za vaše kućanstvo, poslovni prostor ili vikendicu. Kontaktirajte nas kako bismo vam dali okvirnu ponudu sukladno vašim uvjetima.

Jesu li solarni paneli dobra opcija za vikendice?

Naravno! Štoviše, sve se više osoba odlučuje za solarne panele kao izvor električne energije u vikendicama. Prednost je ta što ne morate osiguravati priključak struje, a daljnje korištenje energije vam je besplatno.

Zašto odabrati SmartWay?

Već više od 30 godina uvodimo nove tehnologije u vaše domove i poslovne prostore. Ponosimo se referencama koje potvrđuju da se svakom klijentu u potpunosti posvećujemo, ali i da je naš interdisciplinarni pristup ključ uspješnih projekata. Ako su i vama potrebne usluge iz područja solarnih panela, pošaljite nam upit pomoću kontakt forme!

Imate pitanja?

Javite nam se

Your name (required)

E-mail (required)

Subject

Your message

PLEASE CONFIRM

pattern
https://www.smartway.com.hr/wp-content/themes/imperio/
https://www.smartway.com.hr/en/
#68AF4f
style2
paged
SHARE
/home/smartway/public_html/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
off
off