Stretch ceilings, walls and decorative wall fabrics

O zategnutim stropovima i zidovima

Unutarnjem uređenju prostora danas se pridaje sve veća pažnja, a jedan od najbitnijih elemenata je uređenje zidova i stropova. Osim estetske komponente, zategnuti stropovi i zidovi nude niz drugih kvalitetnih svojstava kao što su apsorpcija zvuka, integracija sa sustavom rasvjete pa čak i utjecaj na energetsku učinkovitost samog prostora. Tkanine koje se pritom koriste su sve u skladu sa svjetskim standardom za nezapaljivost (DIN 4102 B1), ekološki orijentirane, jednostavne za održavanje te izuzetno otporne na udarce.

Naše tkanine pronalaze primjenu u privatnim objektima, kinima, hotelima, kazalištima, zgradama uprave, školama, vrtićima i drugdje. Nudimo paletu s više od 230 boja, s nizom različitih tekstura, završetaka ili s prozirnim elementima. Kao najatraktivnije i personalizirano rješenje, istaknuli bi mogućnost ispisa najrazličitijih slika do visine od čak 5 m bez spojeva i šavova.

Our offer includes all stages of the project: technical design, design and implementation.

In our offer we have several different manufacturers what gives us the opportunity to offer You the best solution for Your needs!

NEWS
ALL
OTHER SOLUTIONS AND SERVICES
0
0
pattern
https://www.smartway.com.hr/wp-content/themes/imperio/
https://www.smartway.com.hr/en/
#68AF4f
style2
paged
SHARE
/home/smartway/public_html/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
off
off