SmartWay na Zrinskom Art festivalu

ruj 09, 2019

admin

Vijesti

0

U Svetom Martinu na Muri, 09.09.2019.

U Muzeju Međimurja Čakovec bio je održan 4. međunarodni Zrinski Art festival čiji organizatori su bili Muzej Međimurja Čakovec, Međimurska županija, Grad Čakovec, HDLUM (Hrvatsko društvo likovnih umjetnika Međimurja) i Bast-Art.
Zrinski Art festival je međunarodna godišnja manifestacija koja kombinira inovativne umjetničke prakse na osnovi multimedijalnih i eksperimentalnih umjetničkih izričaja, istraživanja i eksperimentiranja u domeni novih medija, dizajna i vizualne umjetnosti. Do sada je manifestacija održana tri puta i na njoj su sudjelovali umjetnici iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Velike Britanije, Amerike i Srbije u disciplinama od klasičnog slikarstva i kiparstva do multimedije u kombinaciji IT tehnologije, videa, fotografije, hologramskih prikaza, plesa, glazbe i sličnih suvremenih umjetničkih izričaja.
Tvrtka SmartWay također je sudjelovala na spomenutom festivalu predstavljajući svoje linije dizajnerske rasvjete BSimple i ZOLA desgin. Na festivalu je također predstavljen novi koncept webshopa koji će vrlo skoro biti dostupan svim posjetiteljima naše web stranice.

Post by admin

Prenijeto na ovu stranicu